Това е ежедневното положение с боклука на ул. Ландос, затова сигнализира

...
Това е ежедневното положение с боклука на ул. Ландос, затова сигнализира
Коментари Харесай

Улица “Ландос“ се превърна в сметище, пловдивчанин възмутен от нехайството на институциите

Това е ежедневното състояние с боклука на ул.  " Ландос ", по тази причина алармира пловдивчани и изпрати фотоси от улицата, която е превърната в бунище. Не излиза наяве за какво кофите за отпадък не са почистени, а боклука отвън кофите съвсем ги е затрупал. 
Прочетете още
" Г-н Кмете, Вие имате право да задължите всички държавни органи да си правят работата. Това положение на ежедневния отпадък, в който сме принудени да живеем е отвратително. Ние като жители си плащаме налозите и чакаме контролните органи да си правят отговорностите. Не ни интересува кой прави отпадък, а ни интересува за какво се разрешава. Не желаем както доста пъти се дават празни обещания и този път да е по този начин. Обещаните камери няма да спрат тези, които вършат боклука. Срамно е да идват хора от други страни и да виждат това. Моля да ми отговорите от къде се минава по тротоара. Гражданите вървят по пътното платно, само че очевидно няма значение, че някой може да бъде погубен от транспортно средство. До по кое време ситуацията ще е такова ", написа пловдивчанинът изпратил сигнала. 

Нашият четец съобщи, че е пратил сигнала и до кмеството в район " Източен ".

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във  или на публицистичната ни поща . 



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР